За нас

Инженерингова фирма с 10 годишен опит

„ВИКИ 96″ ЕООД е инженерингова фирма с десетгодишен опит, специализирана в следните основни направления:

Хидроизолации

Проектиране и изграждане на хидроизолационни системи на всички видове плоски и скатни покриви, основи на сгради, пътища, мостове, тунели, резервоари, изкуствени езера и др.;

Зелени тераси и използваеми покриви

Изпълнение на зелени тераси и използваеми покриви, на антибактериални подови покрития на база епоксидни смоли и полиуретан;

Дистрибуция на битумни материали

Дистрибуция на битумни хидроизолационни мембрани, грундове на битумна основа и покрития на база битум, битумни керемиди, PVC, TPO, FPO мембрани, геотекстили, аксесоари за плоски и скатни покриви и др.

За нас

Нашата визия е да сме един креативен и надежден партньор на хората с които работим. Ние подкрепяме нашите клиенти да развиват своите идеи в неподвластни на модните тенденции решения.

„ВИКИ 96” ЕООД предлага продукти, консултации и решения до ключ в областта на хидроизолацията и хидроизолационните системи, както и „двойни подове” по покриви и тераси за обществени и битови сгради.

Конкурентно предимство на фирмата е качеството на извършваните услуги. Работниците на фирмата са преминали обучения за качествено полагане на хидроизолационни материали във водещи в бранша организации, като „Институт по заваряване на пластмаси”-София, „FDT”-Rhepanol-Германия и преминават периодични курсове за повишаване на квалификацията и разширяване на технологичните познания.